BİLECİK / PAZARYERİ - Pazaryeri İlkokulu

Pazaryeri İlkokulu

YÜZBAŞI MAH. BURSA CAD. NO 107 PAZARYERİ / BİLECİK
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır.
Öğretim Şekli :Tekli
Kaloriferli
Ulaşım
Gün içerisinde her yarım saatte Bileik ve Bozüyük´e ve 2 saatte bir Eskişehir ve Bursa´ya karşılıklı seferler mevcuttur.
İlçe merkezi
Okul ilçe merkezinde olup. İl merkezine 27 Km uzaklıktadır.