BİLECİK / PAZARYERİ - Pazaryeri İlkokulu

Nis

23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde Kurum Amirlerinin yerini alan minik öğrencilerden Rüyam SEMERCİOĞU Pazaryeri Kaymakamı görevini aldı.

Nis

İlçemizde bulunan ilkokullar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında öğrencilerimiz ikinci oldular.

Mrt

İlçemizde yapılan "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda birinci olan 2/B Sınıfı öğrencimiz Lina ÇORA İlimizde yapılan yarışmada il 4. olarak okulumuzu gurulandırmıştır.

Mrt

Bilecik Valiliğinin yürüttüğü Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) kapsamında Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın" etkinliğinin açılışı okulumuzda gerçekleştirildi.

Ock

Meslekleri Tanıyorum Hedefimi Belirliyorum projesi kapsamında öğrencilerimiz İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Ock

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ock

T.C Kültür ve Turizm bakanlığı ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarih Alan Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 15 Mart Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi okulumuzu ziyaret etti.

2023/24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA OKULUM TEMİZ BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDIK.

Kas

"Türk halkı, asırlardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı bir yaşama gereği saymış bir milletin kahraman evlâtlarıdır. Bu millet, bağımsızlıktan uzak yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır!"

10 Kasım Atatürk'ün vefatının 85. yılını özlemle andık.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Cumhuriyetimizin 100. Yılını gurur ve coşku içerisinde kutladık.

Haz

Bu sene 2. sini kutladığımız Eğitim Şenliğine 3/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu dans gösterileri ile katıldık. Depremzedeler yararına düzenlenen kermese öğrenci, öğretmen ve velilerimiz satış ve alışveriş yaparak destek oldular.

Haz

Öğretmenlerimiz, Yusuf KARADUMAN ve Hüseyin DEMİRKOL başta olmak üzere tüm öğretmen ve hizmetli personelimiz ile birlikte öğrencilerimizin teneffüslerini daha eğlenceli geçirmeleri için oyun alanları yapıldı. Seksek, ritmik sayma, futbol sahaları, robotik kodlama alanı, köşe kapmaca ve denge parkuru oluşturuldu.

Haz

Okulumuzda gelenekselleşmiş olan "Şamuk Oyunu Turnuvası"nda bu sene de eğlenceli ve renkli görüntüler yer aldı. Sınıf içi yapılan yarışlarda sınıf birincisi olan öğrencilerimiz,2/A sınıfından Elif USLU, 2/B sınıfından Ecrin YURTTAPAN, 3/A sınıfındanAras KETCİ, 3/B sınıfından Hanife Nur KURT, 4/A sınıfından, Mert Kerim KULAKLI, 4/B sınıfıdan Irmak EROL oldular. Arkadaşları tarafınfan desteklenen yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Sınıf birincilerinin yarıştığı Geleneksel Okul Şamuk Turnuvasının şampiyonu 4/B sınıfı birincimiz Mert Kerim KULAKLI oldu. Yarışma sonunda yarışmacılar centilmenlik örneği sergileyip birbirini tebrik etti. Oyunda en az puanı alıp şamukçu olan öğrencimiz Aras KETECİ, okul arkadaşlarına yemiş ikram etti. Sınıf kazananlarına ve okul şampiyonuna madalyaları takdim edildi.

May

LET'S MEET SCIENCE

Projemiz; okullarında fen bilimleri öğrenmeye başlayan öğrencilerimizin günlük hayatlarında karşılaştıkları birçok olayın bilimle bağlantılı olduğunu fark edip, bilime karşı merakının artmasını, günlük hayatlarında merak ettikleri bir çok olayın bilim ile açıklanabildiğinin farkına varmasını esas alır. Aynı zamanda, öğrencilerimizin tarihe mal olmuş bilim insanlarını tanıyıp,onları tanıtmayı amaçlamıştır.

Projemiz 3A sınıf öğretmeni Fatma CAN tarafından yürütülmüştür.Projede ülkemizden dokuz,Romanya'dan beş ortak yer almaktadır.Öğrencilerimiz Amasya,Ankara,Balıkesir,Bilecik,İzmir,Tekirdağ,Samsun ve Romanya'daki akranlarıyla sık sık canlı bağlantılarla bir araya gelip etkili bir öğrenme sağlamıştır.

May

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ İLE OKUMA BAYRAMI YAPILDI. MİNİKLERİMİZ, ŞİİRLER, OYUNLAR,ŞARKILAR İLE OKUMA BAYRAMIMIZI KUTLADI. BİR ÖMÜR BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLER, EMEGİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDERİZ.